Gökçeyazı Vali Kemal Katıtaş İlkokulu

Telefon : 03327322042
WEB https://771463.meb.k12.tr
Adres : GÖKÇEYAZI MAH. 97006. SK. NO 1 İÇ KAPI NO EREĞLİ / KONYA
VİZYON : Milli değerlerimize bağlı kalınarak ulu önderimizin hedefi belirttiği gibi ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak ve bunu yaparken de yine ulu önderimizin dediği gibi akıl ve bilimi rehber edinmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen Araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : .

Saatler : 08.30-14.15
Isınma : SOBA
Servis : YOK
Ulaşım : SAAT BAŞI ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLAR OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZE 10 KM UZAKLIKTADIR